• 031 380 900
  • pon. - pet.: 8.00 - 18.00, sob.: 9.00 - 15.00
ISKANJE

Veliko potnikov, ki potuje s turistično agencijo EuroGo, nas sprašuje, ali je bolje rezervirati počitnice čim prej, torej po ''first minute'' ponudbi, ali raje počakati na ''last minute'' ponudbo. V nadaljevanju si lahko preberete več o obeh možnostih in ugotovite, kaj je primerno za vas.

Si slišal/-a novico, da se je ta vikend odprl nov tematski park Ferrari Land? Nahaja se v bližini Barcelone in je prvi Ferrari park v Evropi. Je del tematskega parka PortAventura, oba pa se nahajata v kraju Salou pri Tarragoni na Costa Doradi, približno 1 uro od Barcelone. 
Tudi ti rad/-a odkrivaš nove kraje in vsako leto počitnikuješ kje drugje? Želiš najti najboljši počitniški kraj glede na svoje želje? V nadaljevanju smo pripravili pregled vseh naših počitniških destinacij glede na njihove glavne atribute, tako da bo tvoja odločitev kateri kraj izbrati letos lažja. 

Nič več dodatnih stroškov za mobilno gostovanje v članicah EU! Brezplačni internet na voljo tudi na plaži!

Kljub temu, da nas Evropo večina zelo dobro pozna (ali tako vsaj misli), preberite zanimivosti stare celine in njenih posameznih držav, ki jih zagotovo še niste vedeli! Morda se vam utrne tudi kakšna ideja za vaše naslednje počitnice ;)

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.
Iščemo razpoložjive namestitve za destinacijo
Tenerife, Španija