ISKANJE
Informacije o destinaciji in ponudbi

V zadnjih letih se privlačnost Egipta ni izgubila. Še vedno očara njegova pokrajina in fascinira podvodni svet, ki sta preživela tisočletja. Obiskovalce vedno znova prevzamejo edinstveni spomeniki. Pokrajinsko Egipt prepriča z njegovimi puščavami, kulturno bogato delto Nila in Rdečim morjem s kilometre dolgimi peščenimi plažami. Raznolikost povodnega sveta z eksotičnimi rastlinami in živalmi je svetovno poznana. Delno subtropsko, delno puščavsko podnebje z vročimi dnevi in hladnimi nočmi na jugu dežele ter sredozemsko podnebje na severu, pa v Egiptu zagotavljata uspešne počitnice skozi vse leto. Vsaka regija v Egiptu in vsako mesto odseva prav poseben čar. Odkrijte tudi vi egipčansko srčnost in gostoljubnost ter svoje počitnice preživite v osupljivi deželi. 

Za vstop v Egipt je potreben potni list, ki mora biti veljaven še vsaj pol let po izstopu iz države. Na letališču si uredite tudi vizo, cena te znaša okvirno 28 €.

Pojasnilo glede rezervacijskega postopka

Spodnje ponudbe družinskih počitnic so pripravljene tako, da so v razpredelnici navedene cene odraslih oseb in razpon cen pri otrocih. Cena za otroka je odvisna od števila otrok v sobi in starosti posameznega otroka. S klikom na izbrano ponudbo in vnosom števila potnikov ter starosti otrok, vam bo sistem preračunal točno ceno za vašo družino. Pri vsakem hotelu se nahaja ikona in informacija maksimalnega števila oseb v isti sobi ter maksimalna starost otrok.

Ponudba vključuje:

  • Letalski prevoz na relaciji Benetke Marco Polo - Hurgada - Benetke Marco Polo
  • Ročno prtljago omejenih dimenzij 56x45x25 cm
  • 7 ali 14x all inclusive v izbrani namestitvi
  • Povratni transfer iz letališča do hotela in nazaj 

Možna doplačila:

  • Povratni prevoz iz večjih krajev v Sloveniji do letališča v Benetkah 
  • Oddano prtljago do 15 kg ali 23 kg
  • Zavarovanje rizika odpovedi
Že od 400 €

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.