ISKANJE
Informacije o destinaciji in ponudbi

V zadnjih letih se privlačnost Egipta ni izgubila. Še vedno očara njegova pokrajina in fascinira podvodni svet, ki sta preživela tisočletja. Obiskovalce vedno znova prevzamejo edinstveni spomeniki. Pokrajinsko Egipt prepriča z njegovimi puščavami, kulturno bogato delto Nila in Rdečim morjem s kilometre dolgimi peščenimi plažami. Raznolikost povodnega sveta z eksotičnimi rastlinami in živalmi je svetovno poznana. Delno subtropsko, delno puščavsko podnebje z vročimi dnevi in hladnimi nočmi na jugu dežele ter sredozemsko podnebje na severu, pa v Egiptu zagotavljata uspešne počitnice skozi vse leto. Vsaka regija v Egiptu in vsako mesto odseva prav poseben čar. Odkrijte tudi vi egipčansko srčnost in gostoljubnost ter svoje počitnice preživite v osupljivi deželi. 

Prvotna ribiška vasica Marsa Alam na jugu Egipta je posebej primerna za vse željne počitka in raziskovanja podvodnega sveta. Tukaj je še vedno veliko neokrnjenih potapljaških paradižev, ki skrivajo zaklade Rdečega morja. Z izjemno gorsko kuliso v ozadju, sanjskimi peščenimi plažami, turkizno modro vodo in izjemnimi koralnimi grebeni so ustvarjeni vsi pogoji, ki zagotavljajo nepozabne počitnice.

Za vstop v Egipt je potreben potni list, ki mora biti veljaven še vsaj pol let po izstopu iz države. Na letališču si uredite tudi vizo, cena te znaša okvirno 28 €.

Pojasnilo glede rezervacijskega postopka

Spodnje ponudbe družinskih počitnic so pripravljene tako, da so v razpredelnici navedene cene odraslih oseb in razpon cen pri otrocih. Cena za otroka je odvisna od števila otrok v sobi in starosti posameznega otroka. S klikom na izbrano ponudbo in vnosom števila potnikov ter starosti otrok, vam bo sistem preračunal točno ceno za vašo družino. Pri vsakem hotelu se nahaja ikona in informacija maksimalnega števila oseb v isti sobi ter maksimalna starost otrok.

Ponudba vključuje:

  • Letalski prevoz na relaciji Benetke Marco Polo - Marsa Alam - Benetke Marco Polo
  • Ročno prtljago omejenih dimenzij 56x45x25 cm
  • 7x all inclusive v izbrani namestitvi
  • Povratni transfer iz letališča do hotela in nazaj 

Možna doplačila:

  • Povratni prevoz iz večjih krajev v Sloveniji do letališča v Benetkah 
  • Oddano prtljago do 15 kg ali 23 kg
  • Zavarovanje rizika odpovedi
Že od
Warning: min(): Array must contain at least one element in /home/smmtt01/domains/eurogo.si/public_html/components/com_eurogo/views/destinationfamilies/tmpl/default.php on line 120

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.