ISKANJE
Informacije o destinaciji in ponudbi

Dežela ki leži na stičišču evropskega in azijskega območja in predstavlja nekakšen most med obema celinama. Zelo priljubljena počitniška destinacija, kjer lahko poleg mirnega poležavanja na neskončno dolgih plažah sredozemskega morja doživite tudi marsikaj zanimivega. Vonj po usnju in začimbah, barantanje na turškem bazarju, zlato, srebro, tekstil, hammam – turška kopel, tradicionalne kulinarične dobrote, itn., vse to so značilnosti, ki jih lahko doživite v tej prelepi deželi. Glavno mesto province, Antalya, upravičeno imenujejo tudi "biser turške riviere" je urejeno mesto z veliko zelenja in parki. Obiskovalcem ponuja široko paleto znamenitosti in naravnih lepot pa tudi številne možnosti za nakupe in zabavo.

Pojasnilo glede rezervacijskega postopka

Spodnje ponudbe družinskih počitnic so pripravljene tako, da so v razpredelnici navedene cene odraslih oseb in razpon cen pri otrocih. Cena za otroka je odvisna od števila otrok v sobi in starosti posameznega otroka. S klikom na izbrano ponudbo in vnosom števila potnikov ter starosti otrok, vam bo sistem preračunal točno ceno za vašo družino. Pri vsakem hotelu se nahaja ikona in informacija maksimalnega števila oseb v isti sobi ter maksimalna starost otrok.

Ponudba vključuje:

  • Letalski prevoz na relaciji Dunaj - Antalya - Dunaj
  • Ročno prtljago do 10 kg
  • 7x all inclusive v izbrani namestitvi 

Možna doplačila:

  • Povratni prevoz iz večjih krajev v Sloveniji do letališča na Dunaju
  • Povratni shuttle prevoz iz letališča do izbrane namestitve
  • Oddana prtljaga do 20 kg
  • Zavarovanje rizika odpovedi
Že od
Warning: min(): Array must contain at least one element in /home/smmtt01/domains/eurogo.si/public_html/components/com_eurogo/views/destinationfamilies/tmpl/default.php on line 120

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.