ISKANJE
Informacije o destinaciji in ponudbi

Letovišče Sharm el Sheikh, ki se razprostira na južni obali Sinajskega polotoka je raj za vse potapljače. Očarljiv podvodni svet z raznolikimi koralnimi grebeni in veliko pestrostjo živo pisanih rib je največji magnet letovišča in eno izmed najboljših potapljaških mest na svetu. V letovišču je zelo priljubljeno območje Naama Bay, ki s številnimi trgovinami, butiki in stojnicami vabi k nakupovanju. Tukaj je tudi nekaj diskotek in casinojev za vse željne zabave. Na območju "old town market", kjer je prav tako mogoče nakupovati in obedovati v lokalnih restavracijah, boste našli tudi izjemno lepo mošejo El Sahaba, ki je vsekakor vredna obiska.

Za vstop v Egipt je potreben potni list, ki mora biti veljaven še vsaj pol let po izstopu iz države. Na letališču pridobite brezplačno vizo "Sinay Only", ki omogoča potovanje do 14 dni na tem območju brez dodatnega plačila druge vize.

Pojasnilo glede rezervacijskega postopka

Spodnje ponudbe družinskih počitnic so pripravljene tako, da so v razpredelnici navedene cene odraslih oseb in razpon cen pri otrocih. Cena za otroka je odvisna od števila otrok v sobi in starosti posameznega otroka. S klikom na izbrano ponudbo in vnosom števila potnikov ter starosti otrok, vam bo sistem preračunal točno ceno za vašo družino. Pri vsakem hotelu se nahaja ikona in informacija maksimalnega števila oseb v isti sobi ter maksimalna starost otrok.

Ponudba vključuje:

Letalski prevoz na relaciji Benetke Marco Polo - Sharm el Sheikh - Benetke Marco Polo
Ročno prtljago do 10 kg omejenih dimenzij 55x40x20 cm
7x all inclusive v izbrani namestitvi
Povratni transfer iz letališča do hotela in nazaj

Možna doplačila:

Povratni prevoz iz večjih krajev v Sloveniji do letališča v Benetkah
Oddano prtljago do 20 kg
Zavarovanje rizika odpovedi Že od 470 €

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.