ISKANJE

Plaža Kefalos

Plaža se nahaja v kraju Kefalos, ki je znan kot raj za deskarje. Plaža ima tudi čudovit pogled na otok Kastri do katerega lahko tudi plavate.

Plaža Paradise

Paradise Beach je ena izmed najbolj znanih plaž na otoku Kos, ki se nahaja približno 7 km od kraja Kefalos. To je resnično rajska plaža, z belim peskom in kristalno čisto vodo. Je zelo dobra organizirana, z ležalniki, senčniki, vodnimi športi in restavracijami s svežimi ribami, grško in mednarodno kuhinjo. Tudi domačini večkrat obiščejo to čudovito plažo. Dostop do plaže je enostaven dovolj z avtobusom, z avtomobilom ali motornim kolesom.

Plaža Paradise

Kos, Grčija

Ugodna ponudba počitnic na Kosu

Plavajoč vrt Egejskega morja


Plaža Therma

Therma plaža se nahaja 8 km od kraja Psalidi in okoli 10 km iz mesta Kos. Therma je izjemna, zaradi tople vode (od tod tudi ime), ki priteče iz gora, in je tudi koristna za obiskovalce. Vroč vrelci so pravi zaklad, saj vsebujejo elemente, kot so kalij, natrij, kalcij, magnezij, žveplo in klor, ki so koristni za ljudi s boleznimi, kot so revmatizem, artritis in za ženske z ginekološkimi težavami. Therma je lepa plaža, postavljena med velikimi skalami in skrita pred ostalim svetom, ampak kljub temu privabi veliko ljudi, ne le poleti, temveč tudi pozimi, zaradi tople vode.

Plaža Therma

Dostop do plaže: z avtobusom, ki vozi vsak dan na območje, z avtomobilom, taksijem ali motorjem.


Plaža Sunny

Sunny Beach se nahaja v bližini kraja Kefalos. To je lepa plaža, s kristalno čistim morjem in zlatim peskom in je idealna za sprostitev. V bližini plaže se nahaja tudi restavracija, kjer strežejo morske sadeže skupaj z drugimi jedmi. Do plaže je enostavno priti, samo sledite znakom za plažo iz kraja Kefalos.


Ostale plaže otoka

Preostale, prav tako čudovite plaže otoka so Kardamena, Mastichari, Lambi, Tigaki, Psalidi…

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.