ISKANJE

Kos

Plavajoči vrt Egejskega morja

Že od 510 €

Lanzarote

Ognjeni paradiž

Že od 480 €

Santorini

Santorini - Otok kikladske arhitekture

Že od 550 €

Tenerife

Otok raznolikosti

Že od 530 €

Gran Canaria

Celina v malem

Že od 580 €

Malta

Biser mediterana

Že od 240 €
Že od 440 €

Mallorca

Otok sonca

Že od 390 €

Menorca

V sožitju z naravo

Že od 420 €

Sardinija

Karibik Sredozemlja

Že od 720 €

Kreta

Otok peščenih plaž

Že od 510 €

Krf

Zeleni otok

Že od 320 €

Rodos

Otok svobode

Že od 290 €

Počitnice za vso družino

Nič ni bolj prijetnega kakor sedeti na sončni plaži z vso družino. Če plaže niso vaša prva izbira, najdete na EuroGo straneh tudi mnogo drugih počitniških destinacij. Počitnice za vso družino lahko preživite na prečudovitih Grških otokih, si ogledujete svetovno znane prestolnice, Italijanske znamenitosti, ali pa se odpravite na vedno sončne Kanarske otoke. Zavedamo se, da je iskanje popolne destinacije najtežji del počitnic. Ravno zato smo v rubriki družinske počitnice skrbno izbrali destinacije za družino.

Najboljši čas je vedno tisti, ki je preživet z vso družino. Kjer se zabavajo tako otroci kot starši, zato je načrtovanje družinskih počitnic eden izmed najbolj pomembnih stvari. Ali se boste odločili za hotelsko sobo? Najeli počitniško hišo? Kako boste prišli do svoje izbrane destinacije? Z letalom? Avtom? Kam boste sploh odšli na počitnice da bodo otroci veseli in vi imeli nekaj počitka? In seveda koliko časa si želite vzeti zase in družino? 7 dni? Ali pa tudi 10 ali 14 dni, če je destinacija zanimiva in si želite daljših družinskih počitnic.


Tudi otroci bodo zadovoljni

Ponujamo vam zabavne in sproščujoče destinacije, kjer se lahko otroci kakor starši zabavajo, pa naj bo to na peščeni plaži ali pa bazenu. Uživajte v mnogih otrokom prijaznim aktivnostmi pri katerih se boste tudi vi nasmejali. Zadevamo se, da si različne družine želijo različne stvari v svojih potovanjih in vsak ima drugačno idejo sanjskih počitnic z družino. Naj bo to poležavanje na plažah pod soncem in briljantno modri vodi, ali raziskovanje eksotičnih mest in obiskovanje muzejev ter drugih znamenitosti. Tretji ste spet bolj avanturisti in se veselite družinskih aktivnosti v naravi, pa naj bo to plezanje, pohajkovanje ali rafting.


Cena družinskih počitnic

Seveda se moramo povprašati tudi po ceni. Ponujamo vam najkakovostne in cenovno ugodne počitnice za vso družino v Sredozemlju, Kanarskih otokih in še kje drugod. Z ugodno ceno morate izbrati tudi pravi čas potovanja, saj le ta zraven kvalitete storitev najbolj vpliva na ceno družinskih počitnic. Avgusta, na primer, je polenta sezona na višku in posledično so tudi hotelske sobe dražje. Zato vam, v kolikor imate možnosti izbiranja, priporočamo zgodnejše rezervacije počitnic, saj boste tsako plačali manj.


Ne pozabite na dokumente!

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.