• 031 380 900
  • pon. - pet.: 8.00 - 18.00, sob.: 9.00 - 15.00
ISKANJE

Kanarsko otočje je eno izmed najbolj priljubljenih mediteranskih, kakor pa tudi evropskih destinacij na sploh. Kakor tudi ptica po kateri je imenovano privlači milijone turistov letno in to upravičeno, kajti Kanarski otoki so ena izmed najbolj unikatnih sredozemskih počitniških ciljev. Sestavlja jih sedem otokov Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, La Gomera in La Palma, vsak izmed katerih vam ponuja svojo posamezno vrsto sprostitve.

Veliko potnikov, ki potuje s turistično agencijo EuroGo, nas sprašuje, ali je bolje rezervirati počitnice čim prej, torej po ''first minute'' ponudbi, ali raje počakati na ''last minute'' ponudbo. V nadaljevanju si lahko preberete več o obeh možnostih in ugotovite, kaj je primerno za vas.

Si slišal/-a novico, da se je ta vikend odprl nov tematski park Ferrari Land? Nahaja se v bližini Barcelone in je prvi Ferrari park v Evropi. Je del tematskega parka PortAventura, oba pa se nahajata v kraju Salou pri Tarragoni na Costa Doradi, približno 1 uro od Barcelone. 
Nič več dodatnih stroškov za mobilno gostovanje v članicah EU! Brezplačni internet na voljo tudi na plaži!

Tudi ti rad/-a odkrivaš nove kraje in vsako leto počitnikuješ kje drugje? Želiš najti najboljši počitniški kraj glede na svoje želje? V nadaljevanju smo pripravili pregled vseh naših počitniških destinacij glede na njihove glavne atribute, tako da bo tvoja odločitev kateri kraj izbrati letos lažja. 

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.