ISKANJE

Na otoku je obilica zlato peščenih plaž, ki jih najdete v zalivu Palma, na vzhodu in severu otoka. Razlikujejo se po dolžini – od majhnih pa do nekaj kilometrskih plaž, po urejenosti in dejavnostih, našli boste pa tako bučne kot osamele plaže. Najbolj polne so plaže v okolici glavnega mesta.

Mestna plaža Palme –Can Pere Antoni

Se nahaja tik pod katedralo. Njena dolžina je okrog 750 m in se težko kosa z večjimi plažami v okolici mesta. Je pa zato prav tako lepo urejena z vso potrebno infrastrukturo.

Plaža Palme


Plaža Platja de Palma

Plažaz belo mivko na vzhodu zaliva Palma je dolga več kot 5 km in sega vse od kraja CanPastilla do S Arenala in velja za eno najlepših plaž na otoku. Tukaj boste našli vso potrebno infrastrukturo in veliko vodnih športov. Za plažo pa poteka dolga promenada, kjer lahko posedite v številnih barih in restavracijah.

Plaža Platja de Palma


Plaža S Amarador

Se nahaja v zaščitenem naravnem parku Mondrago na jugozahodnem delu Mallorce. Prav zaradi zaščitene in posledično neokrnjene narave velja za eno najlepših plaž na Mallorci. Daleč od hotelskih verig in mestnega vrveža lahko na tej plaži preživite čudovit dan.


Plaža Es Trenc

Plaža se nahaja na jugovzhodu otoka, izven vseh turističnih krajev in je dolga kar 2 km. Čudoviti beli pesek in kristalno čista voda sta poskrbela za to, da jo mnogi primerjajo kar s čudovitimi plažami na Karibih.

Plaža Es Trenc

Kako do plaže Es Trenc? Do plaže prispete iz glavne postaje v Palmi –Intermodal Palma na trgu Placa d'Espanya z avtobusom številka L 530 v smeri Es Trenc. Vožnja traja približno 1 uro in 10 minut.

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.