ISKANJE

Olbia

  • Da Bartolo (Vl. A. Moro 181 - 07026 Olbia OT)

V družinsko vodeni restavraciji Da Bartolo nudijo jedi iz skrbno izbranih sestavin, od vedno svežih rib do sezonskih in lokalnih prilog, ki odražajo antično kulinarično zgodovino Sardinije. Postregli vam bodo tako predjedi kot glavne jedi, njihova specialiteta pa so gratinirane školjke, ostrige in degustacija surove ribe. Nikakor pa ne smete preskočiti doma pripravljene sladice!
Dostop: avtobusna postaja pred GeovillageOlbiaResort, avtobus št. 11


  • Bacchus (ViadegliAstronauti, 2- 07026 Olbia OT)

Bogata tradicija Sardinije, sveže sestavine in plod raziskovanja, strasti in izkušenj. Tako nastanejo jedi v restavraciji Bacchus, s katerimi boste raziskovali posebne okuse in barve. V poletnih mesecih vas bodo postregli na zunanji terasi ter ob bazenu. Privoščite si sveže ribje jedi, okusne testenine in sladke mojstrovine. Poskrbeli bodo tudi za tiste, ki ste občutljivi na gluten.
Dostop: avtobusna postaja pred GeovillageOlbiaResort, avtobus št. 11

Alghero

  • TrattoriaLo Romanì (Via Principe Umberto 29)

Sveža otoška hrana, tradicionalna maslena svinjska pečenka porchetto, odličen eleganten ambient ter skladna postrežba bo vaše čute razvajala na različne načine. Za večerjo za dve osebi boste odšteli okvirno 50€.
Dostop: avtobusna postaja AlgheroViaSassari 3 Porta Terra (bus linija Linea LV)

  • Angedras (Calle de Pérez Zamora, 16, Puerto de La Cruz – argentinska kuhinja)

Restavracija je urejena v stari hiši iz 18. stoletja s prijetnim osrednjim dvoriščem v tradicionalnem slogu, ki stoji blizu Plaze del Charco v središču mesta. Na meniju so najboljše pečene ribe in pečena jagnjetina po argentinsko. Za poobedek priporočajo figovo kremo. Zaprto ob nedeljah in v juliju.

  • El Bavalao de la Cazuela (Bastioni Marco Polo n. 41 Alghero / Via Cavour n. 31)

Če se štejete za gurmana, ki se rad poda v elegantno, a vendar pristno izkušnjo kosila, ki zajema tako bogate prelive okusov, kakor tudi postrežbo ter vam za to ni težko odšteti kakšen evro več, potem vam bo omenjena restavracija vsekakor všeč. Čudovita pristna italijanska terasa, morje, okusna hrana in nasmejano osebje vam bodo zagotovili enkratno romantično ali družinsko večerjo s tradicionalnimi sestavinami pripravljenimi na malce drugačen način.
Dostop: avtobusna postaja AlgheroViaSassari 3 Porta Terra (bus linija Linea AF in Linea AP)

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.