ISKANJE

Lloret de Mar

Lloretbeach

Centralna plaža, ki se nahaja naravnost v središči mesta Lloret de Mar je dolga približno kilometer in pol. Njena lokacija obiskovalcem omogoča hiter dostop, ki pa je zaradi dobro urejenih parkirišč, možen tudi z avtom. Na plaži boste našli dobro ponudbo vodnih športov, vse od kajakov, paraglidinga, vodnih skuterjev in možnosti smučanja na vodi.

Fenalsbeach

Druga največja plaža na obalah Lloret de Mar-a je prav Fenals s svojo peščeno lovko dolgo dobrih 700 metrov. Locirana je v zalivu, ki skupaj z vmesnim hribom varno ščiti pred vetrovnim vremenom, hkrati pa jo ločuje od plaže Lloret ter mestnega vrveža. Kristalno čista voda ter možnost številnih vodnih aktivnosti (kajak, vožnja z vodnim skuterjem, jadranje nad gladino morja itn.)Našli jo boste levo od mestne blaže in desno od otoka Illades Bot.

Plaža Fenalsbeach

Santa Cristinabeach

Plaža Santa Cristina je od mesta oddaljena le slabe štiri kilometre. Če si želite malce bolj umirjenega vzdušja, mehkejšega peska in družinske atmosfere, potem se boste na omenjeni plaži dobro počutili. Plažo boste našli objeto z gozdom, vilami in apartmaji. Nad njo pa bo v sijaju žarela kapelica, po kateri je plaža tudi dobila svoje ime. V kolikor se boste naveličali poležavanja na soncu, si lahko kapelico tudi ogledate. Ker je prostor znan po lokalnih porokah, zaradi svojega enkratnega razgleda, pa boste morda ujeli še kakšno poroko.

Plaža Santa Cristinabeach


Santa Susanna

Platja de Llevantbeach

Gre za mestno plažo SanteSusanne, ki vam bo nudila odlično turistično urejeno peščeno morsko doživetje. Ob plaži se razpostrirajo raznovrstni hoteli vseh kategorij, zaradi česar je plaža dobro urejena in lahko dostopna.

Plaža Llevantbeach

Platja de les Caletesbeach

Malce manj turistična, a vendarle še vedno urejena bližnja plaža je les Caletes, ki je od centra oddaljena le dober kilometer. Območje manjših zalivov, ki so med seboj ločeni z velikimi skalami vam bo prav tako nudilo izkušnjo pravega dopusta in različne načine poletnega razvajanja.

Plaža Caletesbeach

Dostop: avtobusna postaja Av. del Mar - Torrentó de CanGelat v kraju Santa Susanna (bus št. 603 in 614). Vaša izstopna postaja je Av. del Mar - Camping Bon Repòs.

Platja de les Dunesbeach

Plaža leži paralelno ob glavni obmorski ulici in kmetijskim območjem ter svojo peščeno lovko razteza dober kilometer proti jugu. Na plaži boste zraven peska, morja in vročega sonca našli tudi številne ponudnike vodnih športov, Mini BeachClub in številne aktivnosti za mlajše otroke (na voljo le v juliju in avgustu).

Plaža Dunesbeach

Dostop: avtobusna postaja Av. del Mar - Torrentó de CanGelat v kraju Santa Susanna ( bus št. 603 in 614). Vaša izstopna postaja je Av. del Mar - Camping Bon Repòs. Ko izstopite se držite ulice PasseigMaritim ter nato na križišču ulice CarrerConsolat de Mar. Na vaši levi strani boste zagledali plažo.


Malgrat de Mar

Astillerobeach

Plaža meji na Santa Susanno ter ponuja dober kilometer morskih užitkov z dobro turistično in rekreativno ponudbo. Na njej boste zraven morske sprostitve našli tudi stojnice z raznovrstno ponudbo, piknik območja za celotno družino ter v mesecu juliju ter avgustu tudi otroški miniklub.

Plaža Astillerobeach

Centre beach

Kjer se konča plaža Astillero (na koncu Riera de SantGenís de Palafolls) se začne dobrih 900 metrov dolga peščena plaža Centre beach. Našli jo boste na začetku ulice Cami de la Pomereda. Možnost izposoje ležalnikov, čista morska voda ter dobra turistična ponudba vam bosta nudila čisto vse za odličen začetek vaših morskih počitnic.

Concabeach

Plaža Conca sega med centralno plažo ter izlivom reke Tordera. Na njej si boste lahko zraven morskih užitkov ogledali tudi zaščitene peščene sipine. Plaža je stičišče ruralnega območja turističnega mesta in naravne dediščine Španije.

Plaža Concabeach


Calella

Playa Gran

Prva plaža, ki jo boste zagledali ob prihodu iz centra mesta, je Playa Gran, ki se kljub svoji velikosti hitro napolni. Zaradi njene priročne in lahko dostopne pozicije je zelo priljubljena med kopalci. Ponuja raznorazne športe, lokale in bar, kjer se boste lahko skrili pred pripekajočim soncem.

Plaža Gran

Playa Garbi

Nekoliko manjša plaža od Playe Gran se nahaja ob hotelih in je lahko dosegljiva.

Playa de las Roques

Nahaja se južno od centra mesteca in je zelo blizu naravnemu parku ParqueNatural del Montnegre. Zvok kristalno čiste vodein sveži vonj borovcev vas bosta zagotovo sprostila.

Preverjamo razpoložljivost. Prosimo počakajte.